ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

«ος αν τα ονόματα ειδή, είσεται και τα πράγματα»
(«αυτός ο οποίος θα γνωρίσει-καταφέρνει να γνωρίζει τα ονόματα-την ορθότητα των ονομάτων-το αληθινό περιεχόμενο των όν-ομάτων, θα γνωρίσει-θα είναι σε θέση να αντιληφθεί-επιγνώσει και τα πράγματα-την αληθινή ρίζα-πηγή αίτιο-σκοπό της φύσεως των πραγμάτων-δηλαδή της αληθινής πραγματικότητος που τα δημιούργησε και τον σκοπό σκοπιμότητα που αυτά υπηρετούν) [πλάτωνος κρατύλος-περί ονομάτων] ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΦΡΟΥΡΗΣΟΝ ΠΥΛΗΝ ΕΑΥΤΟΥ!!!

ΦΡΟΥΡΗΣΟΝ ΠΥΛΗΝ ΕΑΥΤΟΥ!!!

Ω! ΥΙΕ! Ω! ΘΥΓΑΤΕΡ!
Ω! ΤΕΚΝΟΝ ΘΕΪΚΟΝ!
ΟΥΣΙΑ ΕΞ ΑΣΤΡΩΝ ΛΑΜΠΡΩΝ, 
ΟΜΜΑ ΕΝ ΓΑΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, 
ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ ΨΥΧΗ ΩΝ, 
ΤΟΥ ΣΥΝ-ΠΑΝΤΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗ,
ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΚΟΣ ΕΝ ΡΟΗ!

ΜΕΜΝΗΣΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΟΥ!!!


ΕΣΟ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ!
ΕΣΟ ΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙ!
ΦΥΛΑΤΤΕ ΩΣ ΚΟΡΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΥ
ΤΗΝ ΠΥΛΗΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ!
ΦΡΟΥΡΗΣΟΝ ΤΑΥΤΗΝ ΑΜΑΛΑΓΟΝ, 
ΑΝΟΘΕΥΤΟΝ ΤΕ ΔΙΑΥΓΗΝ, 
ΙΝΑ ΟΡΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΥΣΑΝ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΧΡΑΝΤΟΝ ΠΗΓΗΝ!

ΘΕΣΟΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΕΑΥΤΟΝ 
ΕΝ ΤΗ ΑΣΠΙΔΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ! 
ΟΔΕΥΕ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΤΕ ΑΡΕΤΗ
ΕΝΘΑ Η ΑΓΑΠΗ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ! 
«ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΕΣΟ ΚΑΤΑ ΝΟΥΝ»! 
ΟΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΟΝΤΑ ΑΣΥΔΟΤΑ,
ΙΝΑ ΟΡΜΗΣΟΥΝ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ,
ΟΣΑΚΙΣ ΑΝΟΙΓΝΥΣ ΘΥΡΑΝ 
ΕΙΣ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟΝ ΚΑΤΩΦΛΙΟΝ!

ΕΚΕΙΘΕΝ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ 
ΜΥΡΙΑΡΙΘΜΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΘΕΟΙ,
ΙΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΝ ΜΟΡΦΗ, 
ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΙ ΤΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, 
ΕΡΕΒΩΔΕΙΣ ΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ!
ΕΚΕΙΘΕΝ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΟΣ 
ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Ο ΧΟΡΟΣ! 
ΕΚΕΙΘΕΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΨΥΧΗ
ΟΙΜΩΖΕΙ ΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΑΙΤΕΙ!

ΤΕΚΝΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟΝ ΦΥΛΑΞΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΟΣΑΚΙΣ: 
1.- ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΕΚ ΣΦΟΔΡΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ (ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΩΘΗΣΕΩΣ) ΙΝΑ ΘΕΩΘΕΙΣ, ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΥΛΗΝ ΨΥΧΗΣ EIΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ «ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ», «ΜΥΗΤΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΣ», «ΜΥΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ», «ΣΧΟΛΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ» ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΣΑΙ ΕΙΣ ΜΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΥΔΟΛΩΣ ΓΙΓΝΩΣΚΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑΝ, ΤΙ ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ (ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΠΩΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥΤΟΝ ΔΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΝ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΙΝ!. 
2.- ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΕΞ ΑΓΑΘΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ, ΙΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΑΛΙΝ ΠΥΛΗΝ ΨΥΧΗΣ, ΚΑΘΌΣΟΝ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΙΣ "ΜΥΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ" ΚΑΙ "ΚΟΙΝΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ", ΜΕΘ' ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΠΟΙΚΙΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ (ΦΩΤΕΙΝΩΝ, ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ) ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ! 
ΜΟΝΟΝ ΜΙΚΡΑΙ ΟΜΑΔΑΙ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥ ΔΟΝΗΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ (=ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΣ), ΟΙΤΙΝΕΣ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΥΡΟΥΣ ΦΩΤΟΣ, ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΔΙΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ, ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

«Νάφε και μέμνασο απιστείν» ΗΤΟΙ:
«ΜΕΙΝΕ ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΟΥ ΝΑ ΔΥΣΠΙΣΤΗΣ» {ΕΠΙΧΑΡΜΟΣ})

Ο ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΗ ΑΓΑΘΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ. 
«…Γάρ αληθώς άρτι ελέγομεν περί των ειδώλων και των κακών δαιμόνων των υποκρινομένων την των θεών και των αγαθών δαιμόνων παρουσία, πολύ δήπου τι καταφαίνεται εντεύθεν επιρρέον το κακοποιόν φύλον, περί ο συμβαίνειν φιλέι η τοιάδε εναντίωσεις. Δίκαιον μέν γάρ άξιοι είναι τον θεραπεύοντα, διότι υποκρίνεται είναι οίον το θείον γένος. Υπηρετεί δε προς τα άδικα, διότι πέφυκεν είναι πονηρού».
ΕΡΜΗΝΕΙΑ: 
«ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΘΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΝ ΦΥΛΟΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΩΣΙΝ. ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΩΝ ΑΞΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ***, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΓΕΝΟΣ. ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ.». {ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ «Περί Των Αιγυπτίων Μυστηρίων»}

*** Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΝ ΤΟΥ!

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΩΣ ΥΦ' ΗΜΩΝ, ΕΑΝ ΔΙΑΠΝΕΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Ή ΕΚ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ, ΟΙΤΙΝΕΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΛΑΒΑΡΟΝ "ΑΓΑΠΗΣ"  ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΙΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ!


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου